





Councillor Workshop - Agenda

DATE 11 May 2023

TIME 8:45am

VENUE Innisfail Shire Hall, Level 2 Boardroom

ATTENDEES Councillors, EMT and Invited Officers/Guests

Declaration of Prescribed Conflicts of Interest or Declarable Conflicts of Interest

Chair Person – Mayor Mark Nolan

Item No.	Time	Topic	Facilitator	
1	8:45am – 8:50am	General Housekeeping and Conflicts of Interest (5min)	Chairperson	
2	8:50am – 9:20am	Cassowary Coast Tourism Agreement (30min)	Richard Blanchette Louise Knol Dan Horton Kira-Jean Clark	
3	9:20am – 10:20am	Open Space Strategy - Proposed Park Hierarchy & Service Level Discussion (1hr)	Brendan Slattery	
10:20am – 10:35am Morning Tea (5 minutes)				
4	10:35am – 10:50am	Dunk Island Spit Lease Proposal (15min)	Peter McBride Mark Valente	
5	10:50am – 11:05am	Clump Point Boating Facility Tender (15min)	Peter McBride Mark Valente	
6	11:05am – 11:35am	Port Hinchinbrook Sewerage Treatment Plant Tender Recommendation (30mins)	Richard Wilkes	
7	11:35am – 12:20pm	Operational Plan 2023/24 (45min)	Andrew Graffen Vanessa Kerr	
42:20nm				

12:20pm - 12:30pm Lunch (10 min)



Item No.	Time	Topic	Facilitator
8	12:30pm – 12:45pm	The H-Road (15min)	Andrew Graffen Dan Horton
9	12:45pm – 1:00pm	Hip Camp (15min)	Dan Horton Byron Jones
10	1:00pm – 1:15pm	CCW000231 Hyatt St Supply Main Stage 2 (15min)	Les Lewis
11	1:15pm – 2:15pm	Discuss Budget 2023/24 - Operational Requests (1hr))	Hannah Peters

SESSION CLOSED

Cassowary Coast Regional Council acknowledges the traditional custodians of the land and sea on which we operate, the Mamu, Djiru, Girramay, Gulgnay, Jirrbal and Bandjin Peoples. We wish to acknowledge our respect for their current and emerging leaders and those in the dreaming. We thank all First Nations people for the contributions they make in building this community.