



Councillor Workshop - Agenda

DATE 11 July 2024

TIME 8:45am

VENUE Innisfail Shire Hall, Level 2 Boardroom

ATTENDEES Councillors, ELT and Invited Officers/Guests

Declaration of Prescribed Conflicts of Interest or Declarable Conflicts of Interest

Chairperson – Mayor Teresa Millwood

Chairperson – Mayor Teresa Millwood			
Item No.	Time	Topic	Facilitator
1	8:45am – 8:50am	General Housekeeping and Conflicts of Interest (5min)	Chairperson
2	8:50am – 9:20am	Cassowary Coast Tourism Quarterly Report Presentation (30min) (time confirmed)	Patrick Bluett
3	9:20am – 9:50am	Governance Refresher (30min)	Vanessa Kerr
10:00am – 11:00am Break for Morning Tea & NAIDOC Event			
4	11:00am -12:30pm	North Queensland Regional Plan Briefing (1.5hrs) (time confirmed)	DHLGPPW
5	12:30pm – 1:30pm	Community Scorecard (1hr) (time confirmed)	Catalyse (via Teams)
6	1:30pm – 1:45pm	Tender for East Innisfail Pkg A (15min)	Kerryn Bull

SESSION CLOSED

Cassowary Coast Regional Council acknowledges the traditional custodians of the land and sea on which we operate, the Mamu, Djiru, Girramay, Gulgnay, Jirrbal and Bandjin Peoples. We wish to acknowledge our respect for their current and emerging leaders and those in the dreaming. We thank all First Nations people for the contributions they make in building this community.